Full Service Wedding

Waarom zouden jullie kiezen voor een Weddingplanner?

In Amerika kiezen 2 op de 3 bruidsparen voor een weddingplanner. Ook in Nederland zien koppels steeds vaker de voordelen van een weddingplanner. Het is al lang geen overbodige luxe meer.

Ik geef je 7 redenen waarom je zou willen dat 2 Lovers Wedding de hele organisatie van A tot “JA” voor jullie uit handen neemt. Ben je het met 1 of meerdere van de volgende punten eens? Dan is een weddingplanner met full service wedding voor jullie dé oplossing en kan ik zeker veel voor jullie betekenen.

1) Geen stress – krijg je het al Spaans benauwd als je er aan denkt wat je allemaal moet regelen? De organisatie en planning van een bruiloft kan veel stress opleveren. Wil je ontspannen naar je bruiloft toeleven, dan is een weddingplanner een must.

2) De perfecte bruiloft – een thema, een bijzondere locatie, trouwen in de buitenlucht, unieke leveranciers die bij je passen, originele en persoonlijke details, alles tot in de puntjes geregeld. De perfecte bruiloft is voor mij als weddingplanner vanzelfsprekend.

3) Druk – je hebt beide een fulltime baan, een druk sociaal leven en misschien wel een gezin. Het plannen van een bruiloft kost je snel zo’n 280 uur van je vrije tijd. Besteed jij deze tijd liever aan leuke dingen? Geef de organisatie dan uit handen!

4) Wel de lusten, niet de lasten – Bruidsjurken passen, taarten proeven en gave locaties bezoeken horen bij de voorbereidingen. En dat is natuurlijk leuk om te doen. Maar laat de andere taken, zoals het maken van een draaiboek, budgetten bewaken en ceremoniemeesterschap lekker over aan een professionele weddingplanner.

5) Ceremoniemeester – Als je een weddingplanner inhuurt heb je direct ook de ceremoniemeester voor je huwelijksdag. Je hoeft hier geen vriend(in) of familielid mee te belasten, dus ook zij hoeven hier hun kostbare vrije tijd niet in te steken.

6) Destination Wedding – Willen jullie in het buitenland trouwen? Het is vaak erg lastig vanuit Nederland een bruiloft in een ander land te regelen. 2 Lovers Wedding heeft op Mallorca en aan de Costa Brava afspraken met lokale leveranciers en kan jullie uitstekend helpen een droombruiloft onder de Spaanse zon te realiseren.

7) De kosten – Hoewel elke bruiloft uniek is met andere wensen en een ander budget, werkt een weddingplanner samen met diverse leveranciers waar al kortingen voor jullie zijn bedongen. Wel zo fijn!

Prima argumenten?! En hoe nu verder?

In een eerste gesprek (kosteloos en vrijblijvend) bespreken we al jullie wensen, waarna ik jullie een offerte-voorstel doe met unieke betrouwbare leveranciers die passen bij jullie ideeën en budget. Als jullie akkoord gaan met het voorstel ga ik voor jullie met veel plezier en enthousiasme aan de slag!

Wat kun je zoal van mij verwachten?

Een plan van aanpak en tijdsplanning tijdens de voorbereidingen met alle acties en afspraken
Zoeken naar de juiste leveranciers, afspraken maken en contracteren
Praktische hulp en professioneel advies bij zaken die jullie zelf regelen
Budgetbewaking
Het versturen van save the date kaarten en uitnodigingen én bijhouden gastenlijst
Een uitgebreid draaiboek van de huwelijksdag
Jullie steun en toeverlaat op de huwelijksdag; ceremoniemeester en gastvrouw tijdens de gehele dag

Wat kost een weddingplanner?

Omdat iedere bruiloft uniek is en maatwerk betreft is er geen kant en klare prijs te noemen. Het complete pakket van voorbereiding, planning én ceremoniemeesterschap (full service wedding) is al mogelijk vanaf € 2895,- (maximaal 60 uur en incl. btw.).

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op met 2 Lovers Wedding. Ik sta graag voor jullie klaar!