Chris & Danielle

Voor onze bruiloft hebben wij Yvonne ingeschakeld als ceremoniemeester. Wij wilden graag dat al onze gasten net zoveel van de bruiloft konden genieten als wij. Vanaf het eerste gesprek hadden wij een goede klik met Yvonne. Ze kwam heel professioneel over en al gauw waren we ervan overtuigd dat we haar hulp wilden. Bij de vroege voorbereidingen konden we altijd contact opnemen en kregen we ook handige checklists. Toen kwam Corona. Helaas is onze bruiloft toen verzet van juni naar het najaar.

Yvonne was zeer flexibel en vond het geen probleem om van datum te veranderen. Twee dagen voor onze tweede datum leek alles in het water te vallen door de aangekondigde maatregelen. Niemand wist of het door mocht gaan. Yvonne heeft toen enorm veel rondgebeld en is een grote steun voor ons geweest. Zij kon ons een dag voor onze bruiloft het verlossende woord geven dat het door kon gaan. We hebben een geweldige dag gehad. Yvonne heeft alles uit handen genomen en de hele dag liep volgens schema. Ontzettend bedankt! 
Read more

Ali & Kai

Terwijl wij genoten van het organiseren van onze eigen bruiloft, wilden we absoluut geen stress en gedoe om de dag zelf te coördineren. Dat is hoe we Yvonne hebben gevonden en we waren erg blij dat we hebben besloten om met haar samen te werken en de organisatie van de dag zelf aan haar over te laten. Tijdens de gehele voorbereiding was Yvonne zowel telefonisch als persoonlijk bereikbaar om de (dag)planning en leveranciers door te nemen. Ze is heel makkelijk in de communicatie en was altijd bereikbaar via email of whatsapp.

Ze was aanwezig op de generale repetitie de dag voor de bruiloft en hielp op deze dag nog met alle losse eindjes die we nog niet klaar hadden. Zo maakte ze ‘s avonds nog de tafelschikking op een groot bord voor ons en leende ons haar pomp om de opblaasfiguren voor de poolparty op te pompen. Het was echt super om iemand, die op Mallorca woont, te hebben als extra paar ogen en oren in de aanloop naar de bruiloft.
Op de dag zelf was Yvonne fantastisch. Wij hoefden ons niet druk te maken over tijd, leveranciers, speeches, muziek of enig logistiek detail. Yvonne had alles helemaal onder controle en liet alles perfect volgens ons geplande schema verlopen. Door met Yvonne te werken hebben wij absoluut tot het maximale van onze bruiloft genoten en wij raden ieder bruidspaar dan ook aan met haar samen te werken.
Nogmaals onwijs bedankt dat je onze bruiloft onze “best day ever” hebt gemaakt!:)
Read more

Miranda & Peter

Yvonne is een echte professional, niets is haar teveel. Ze is nooit gestrest, brengt rust en regelt alles piekfijn tot in de details.

Wij hebben een topdag gehad zonder ons ergens druk over te hoeven maken. Alles liep gesmeerd. Wij raden Yvonne dan ook zeker aan voor alle toekomstige bruidsparen die zonder zorgen van hun trouwdag willen genieten!

Freya

Ik heb heel fijn met Yvonne samengewerkt tijdens een prachtige styled Ibiza Bridal shoot waar ik de fotografie verzorgde. Yvonne had alles tot in de puntjes geregeld. Top leveranciers en een strakke planning maakten dat we een prachtig resultaat hebben kunnen neerzetten. Yvonne heeft naast geweldige organisatorische skills een fijne persoonlijkheid en een goede smaak.

Wanneer ik niet al getrouwd was zou ik met veel plezier de organisatie van mijn bruiloft aan haar over laten.
Freya Elders (fotograaf) 
Read more

Aida & Eugenio

We dachten eerst dat we geen weddingplanner nodig zouden hebben, maar wat hadden we dat mis! Bij de voorbereidingen van onze bruiloft heeft Yvonne ons perfect geholpen. Ze heeft ons budget bewaakt en een mooi draaiboek gemaakt. Als we vragen hadden kon ze die altijd gelijk beantwoorden. Ook heeft ze voor ons de perfecte trouwlocatie gevonden.
De dag zelf is super verlopen, wij waren heel relaxt en hebben echt genoten. 

We wisten zelfs pas op het laatste moment dat onze fotograaf ‘s morgens om 10.00 uur naar Yvonne had geappt dat ze in het ziekenhuis lag en niet kon komen. Toen ze het ons 45 minuten later vertelde had ze al een nieuwe fotograaf geregeld. Als we haar niet hadden gehad, was dit voorval in de ochtend voor ons een ramp geweest.
Onze gasten waren ook erg over Yvonne te spreken!
Read more

Ingmar & Jean Paul

Bij deze een woord van dank aan Yvonne Harmelwaard. De weddingplanster met wie wij het genoegen hebben gehad, al meerdere malen samen te werken. Haar professionaliteit, flexibiliteit, creativiteit en betrouwbaarheid heeft ons nu al meerdere malen verrast. De inzet voor zowel de bruidsparen als voor ons locatie beheerders, gaat verder dan elke andere partij waar wij in het verleden mee samen hebben gewerkt. 

Perfectionisme en punctualiteit in combinatie met een zeer ontspannen werksfeer is iets wat we niet vaak tegenkomen. Zij zorgt er voor alle partijen voor, dat “die mooiste dag” iedere keer weer perfect en zeer ontspannen verloopt. BRAVO!
Ingmar Loof en Jean Paul Voorneveld
“El Jardín del Edén”, Boutique Hotel, Mallorca 
Read more

Pim

Het is heel fijn om met Yvonne te werken.
Ik bewonder haar toewijding en geduld. Als iedereen aan het stressen is, straalt Yvonne rust en kalmte uit wat voor iedereen, maar vooral voor het bruidspaar, heel erg prettig is.
Yvonne heeft alles tot in de puntjes uitgedacht en is heel erg prettig om mee te werken.
Pim de Vries (fotograaf)