Miranda & Peter

Yvonne is een echte professional, niets is haar teveel. Ze is nooit gestrest, brengt rust en regelt alles piekfijn tot in de details.

Wij hebben een topdag gehad zonder ons ergens druk over te hoeven maken. Alles liep gesmeerd. Wij raden Yvonne dan ook zeker aan voor alle toekomstige bruidsparen die zonder zorgen van hun trouwdag willen genieten!

Aida & Eugenio

We dachten eerst dat we geen weddingplanner nodig zouden hebben, maar wat hadden we dat mis! Bij de voorbereidingen van onze bruiloft heeft Yvonne ons perfect geholpen.

Ze heeft ons budget bewaakt en een mooi draaiboek gemaakt. Als we vragen hadden kon ze die altijd gelijk beantwoorden. Ook heeft ze voor ons de perfecte trouwlocatie gevonden. De dag zelf is super verlopen, wij waren heel relaxt en hebben echt genoten.
We wisten zelfs pas op het laatste moment dat onze fotograaf ‘s morgens om 10.00 uur naar Yvonne had geappt dat ze in het ziekenhuis lag en niet kon komen. Toen ze het ons 45 minuten later vertelde had ze al een nieuwe fotograaf geregeld. Als we haar niet hadden gehad, was dit voorval in de ochtend voor ons een ramp geweest.
Onze gasten waren ook erg over Yvonne te spreken!