Hét gezicht achter 2 Lovers Wedding

Mijn naam: Yvonne Harmelwaard, hét gezicht achter 2 Lovers Wedding.

Mijn motto: “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken” (Mahatma Gandhi).

Mijn verhaal: Al jaren organiseer ik feesten, uitjes en evenementen, zowel zakelijk als privé. Omdat mijn man en ik naar Mallorca willen emigreren, waren we allebei op zoek naar iets wat we op Mallorca zouden kunnen doen. Het moest voor mij iets zijn waar ik goed in ben en wat ik leuk vind. Alleen dan kan ik op Mallorca vol voor mijn passie gaan. Ik heb in Engeland, Duitsland en Spanje gewoond en gewerkt, waardoor mijn talenkennis goed is. Liefde en respect voor de medemens staan bij mij centraal. Ik ben trotse moeder van twee kanjers. Vrolijk, enthousiast, eerlijk, creatief, stressbestendig, zorgzaam en gedreven om het iedereen naar de zin maken. Met deze eigenschappen kwam ik bij de perfecte opleiding terecht. En met het diploma op zak ben ik inmiddels al een aantal jaar professioneel weddingplanner.

Vol enthousiasme en met passie en gevoel help ik dan ook graag aanstaande bruidsparen hun unieke, persoonlijke en perfecte bruiloft te realiseren. In Nederland en in Spanje. Ik ga voor kwaliteit. Met oog voor detail denk ik graag verder om de bruiloft net dat beetje extra te geven wat je van een weddingplanner mag verwachten.

Ik vind het belangrijk om jullie eerst te leren kennen en meer over jullie plannen te horen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem ik de tijd om naar jullie wensen te luisteren, deze te bespreken en vragen te beantwoorden.

Maar voordat we gaan samenwerken is het belangrijk dat we tijdens onze eerste ontmoeting een klik voelen.
Zullen we snel kennismaken?

Yvonne Harmelwaard

“Yvonne is een accurate en creatieve ondernemer. Altijd kijkend wat het beste past voor een klant.
Stipt en professioneel zijn zeker kernwaarden voor haar en een must voor haar klanten”
Danielle van der Lee – Weddingplanners International