Bruiloft aan de Costa Brava

In het noord-oosten van Spanje aan de Costa Brava zijn een aantal prachtige locaties om te trouwen. Gaan jullie met me mee?

Het is best lastig als je niet in Spanje woont om van een afstand een locatie en goede leveranciers te vinden om de dag van je leven te organiseren. Geen paniek, 2 Lovers Wedding beheerst de Spaanse taal en kan alles voor jullie regelen. Houd er wel rekening mee dat je in Spanje niet voor de wet kunt trouwen zoals bijvoorbeeld in Italië of Griekenland. Als één van jullie de Spaanse nationaliteit heeft of minimaal twee jaar woonachtig is in Spanje kan het wel. Ook is een kerkelijk huwelijk mogelijk in Spanje, op voorwaarde dat één van jullie rooms katholiek is, of allebei.

Ben je niet katholiek maar wil je wel graag een unieke ceremonie in een prachtige kapel? 2 Lovers Wedding kan dit voor jullie regelen, zowel in Catalonië als op Mallorca!

Spanje heeft een heerlijk mediterraans klimaat. Je kunt daarom het hele jaar door in de buitenlucht trouwen. De nazomer is een fantastische periode voor een huwelijk in de buitenlucht. Maar ook de lente en zomer zijn ideaal, wanneer de avonden geen eind lijken te hebben en de temperatuur perfect aanvoelt na een hete dag.

2 Lovers Wedding heeft goede contacten met locaties en lokale leveranciers om in het schitterende Spaanse landschap jullie droombruiloft te realiseren. Zelfs als je graag in Italië zou willen trouwen maar je dat te duur vindt, kun je aan de Costa Brava terecht. Wij hebben een prachtige locatie met een adembenemend uitzicht, waarbij het lijkt alsof je in Toscane bent!
Lijkt het je wat? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. Hasta pronto!